Wij komen graag met u in contact!

Heeft u vragen over ons huuraanbod of wilt u een bezichtiging inplannen? Laat dan een berichtje achter bij de woning waar u interesse in hebt. Wij helpen u graag.

 

Bent u al huurder van ons en heeft u vragen over uw huurwoning? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen op onze Service pagina.

Staat uw vraag er niet bij? Stel deze dan via het contactformulier. Vermeld bij uw vraag altijd het adres waar het om gaat.

 

Wilt u uw huurcontract opzeggen? Vul dan dit formulier in en stuur het ingevulde formulier vervolgens naar huuropzegging@vanherkgroep.nl. De eindoplevering geschiedt uiterlijk op de laatste werkdag van de huurperiode en dus niet op zaterdagen, zondagen of officieel erkende feestdagen. Er vindt geen restitutie van huur plaats over de resterende dagen van de huurperiode die liggen na die laatste werkdag.

 

Voor alle technische zaken of klachten over de huurwoning verzoeken we u contact op te nemen met de technische beheerder van uw woning. Via de chatbot kunt u een postcode-check doen om erachter te komen wie de technische beheerder van uw woning is.

Neem direct contact op

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Over mij (keuze aangeven)
Opmerking / Vraag*
Contact opnemen

Onze contactgegevens

Nationaal Grondbezit
Lichtenauerlaan 30
3062 ME Rotterdam

 

Voor woningzoekers
Heeft u interesse in een woning? Ga dan naar de woning via Huuraanbod en klik op “Reageer op deze woning”.
Heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier hierboven.